90 talet gör comeback i garderoben

Jag som är uppvuxen på 90 talet bara älskar att klädmodet just nu är galet inspirerat av allt som var modernt under den tiden. Alla välkända märken är tillbaka med både gamla klassisker och nyversioner av sina populära 90 tals plagg. Vem minns inte adidas byxorna med ränder längs sidorna av benet? Eller Puma shortsen i alla möjliga sorters färger? För att inte tala om tröjorna med världens kanske mest kända citron på ryggen.

Hänger med glädje på denna trend

Jag pratar såklart om Acqua Limone tröjor och t-shirts. Det här var en solklar favorit när jag växte upp, gärna matchat tillsammans med Levi´s jeans. Jag minns att jag hade en bubbelgumsrosa Acqua Limone tröja på den tiden som jag hade på mig så ofta jag bara kunde. Denna välkända tröja har med glädje från min sida blivit populär nu igen och jag hänger mer än gärna på den trenden och tänker införskaffa mig en ny bubbelgumsrosa sådan samt en vit som jag har spanat på ett tag nu.

Citroner har alltid varit tilltalande för ögat

Så snyggt nu till våren att ha dessa färgglada tröjor och t-shirt till ett par högmidjade jeans och vita sneakers. Längtar tills det blir såpass varmt ute att man slipper gå runt i varma jackor hela dagarna. För en modegalning som mig vill man ju mer än gärna visa upp alla sina snygga plagg man har på sig. Att en tröja med tryck av en citron kan vara så populärt är lite roligt när man tänker på det, men ingenting som förvånar eftersom just citroner alltid har varit tilltalande för ögat. För att inte tala om alla homestylings som har en skål citroner på bordet, eller kökstapeter fullproppade av härligt gula citroner. Acqua Limone är ett snyggt och vinnande koncept helt enkelt.