Friluftsjackor dam

Att försöka finna en jacka för dam som går att använda vid vandring, som står emot regn och vind och som gärna är aningen vindtät också, är inte alltid det lättaste. Nu har jag jagat och letat bland frilufsjackor dam i storlek 40 och ännu inte hittat något som uppfyller alla krav. Det värsta när man letar efter något är att det inte är helt tillförlitligt det som står i produktinformationen. Jag har själv köpt flertalet jackor och även annan friluftsutrustning som inte har hållit vad som lovats, eller vad som har beskrivits i produkttexterna. Personligen har jag köpt säkert fem eller sex stycken jackor i olika prissegment med Gore-Tex som ska vara så fantastiskt och andas och allt möjligt. Men inte ett enda plagg har uppfyllt det som utlovas. Gore-Tex har varit lika tätt som många andra betydligt billigare material och andas definitivt inte ett enda dugg.

Friluftsjackor i Gore-Tex för dam

Det konstigaste är att jag trots dessa besvikelser fortfarande fortsätter att köpa Gore-Tex plagg, jag har ännu inte gett upp om att finna den optimala friluftsjackan tydligen. Helst av allt så hade jag hellre valt att satsa alla pengar på att köpa EN friluftsjacka som uppfyller allt jag angav ovan så man slipper att ta med sig så många olika funktionsplagg. Men det verkar som sagt vara väldigt svårt att finna den optimala friluftsjackan.

Optimal friluftsjacka

Men jag ger aldrig upp om drömmen att hitta den optimala friluftsjackan! Jag måste ju fortsätta att testa, även om det känns ibland som att kasta pengarna i sjön när jag köper än den ena än den andra jackan för att återigen inte bli riktigt nöjd. Skam den som ger sig, jag brukar kunna sälja av jackorna jag inte gillar på Tradera eller någon loppis grupp på Facebook. En vacker dag hittar jag den optimala friluftsjackan, och då går jag nog tillbaka ett par veckor senare för att köpa en till när jag väl hittat den.