Parfym-fabriken har allt inom parfym

Om man vill lukta gott i vardagen, så väl som under helgen ska man använda parfym. Det behöver inte vara en superdyr lyxparfym från en modebutik, utan en billig parfym köpt i närmaste matbutik fungerar lika bra.

Det man ska tänka på när man köper parfym är att man köper rätt sorts parfym. De parfymer där det står skrivet ”pour femme” är parfymer främst avsedda för kvinnor, medan parfymer med texten ”pour homme” är främst gjorda för bruk av män. Det är också viktigt att ha koll på vad för ingredienser parfymen innehåller, då vissa doftgivande ingredienser kan utlösa en allergisk reaktion i form av irriterad och kliande hud, eller värre.

För den som är osäker på vilken parfym som passar just en själv, bör ta hjälp av en parfymexpert. Parfymexperter som parfym-fabriken vet vilka dofter som passar någon som lever ett mer aktivt liv, eller någon som endast använder parfym på helgerna. Detta innebär att man inte behöver spendera tid på att hitta den parfym man tror kan vara till ens tycke och smak. Istället kan man spendera tiden med att hitta de bästa och mest energikickande låtarna för träningspasset, eller för att komma på den bästa isbrytaren och raggningsrepliken.