När du vill ha underställ av högsta kvalitet

Jag sitter och avnjuter frukosten i fjällstugan. Det är dags för att åka skidor, dagen ser ut att bli riktigt strålande fin med både sol och bra skidföre. Det har snöat under veckan och nu är det ska bli härligt att prova skidorna jag hyrt i skidshopen nedanför fjället.

Byter om och tar på mig kläderna jag ska ha i skidbacken under dagen. Mössa, vantar, jacka och underställ. Understället är viktigt när jag ska vara ute en hel dag i kylan och aktivera mig. Ett underställ håller dig varm och är komfortabelt även när man svettas i kyla. Jag kör lager på lager när jag klär mig för en dag i skidbacken. Det innebär att jag har flera lager av kläder. Underst och närmast kroppen kör jag ett underställ, därefter en tröja i fleecematerial och sist slänger jag på mig den röda skidjackan.

Har haft mitt underställ nu i ett par år och vill minnas att det var en julklapp från början. Märket är Termo Original, ett svenskt kvalitetsmärke som hängt med ända sedan 1920. Läste på om märket på deras hemsida och de satsar verkligen på att leverera bra produkter. Termo Original har samarbetat med svenska försvaret i utvecklingen av produkterna och man kör kvalitetstester av underställen hos forskningsföretag för att säkerställa en hög nivå på kläderna.

Termo Original valde att stanna kvar med sin verksamhet när flera konkurrenter flyttade sin verksamhet till låglöneländer. Jag uppskattar företag som satsar framåt och även behåller kvar sin verksamhet här i Sverige. Det är alltför vanligt att bolag flyttar sin produktion utomlands när de börjar växa och då försvinner jobben här hemma.

Om du ska byta ut eller köpa nya underställ kan jag varmt rekommendera dig att kolla in kollektionen som Termo Original har. De har en hemsida där du hittar sortimentet. Om du är osäker på vilken storlek du ska ha så finns det en bra guide i deras webshop.