Sexiga damunderkläder ett måste för klädbutiker

Att handla vardagskläder så som byxor, tröjor och jackor är något som sker varje dag, året om och ingen ifrågasätter försäljningen av dessa. Men så fort det blandas in lite naket, då måste man genast dölja det med både det ena och det andra. Att sälja saker som sexiga damunderkläder i en vanlig klädbutik är ett stort nej, ett nej som är helt obefogat. Det är obefogat eftersom i butik är kläderna bara just det, kläder. Att människor sedan sätter en stämpel som ”sexiga” eller ”vuxet” på dessa kläder, och därmed gör att de inte kan säljas i vanlig affär är befängt.

Genom att förlägga dessa kläder till någon mörk plats på nätet (eller i speciella butiker) har det skapats en slags kultur där sådana kläder inte ses som normala och inte är välkomna. Detta gör att folk som faktiskt vill köpa sådana här kläder kanske tvekar på ifall deras fantasier är rätta, och därmed på sig själva. Att känna sig utanför för ens egna intressen, klädval eller fantasier som man kan ha är aldrig rätt.

Det är därför som kläder som sexiga underkläder bör bjudas in i ljuset och in i klädaffärer som vem som helst kan besöka mitt på ljusa dagen. Får vi in sådana kläder i butik kanske vi också får ett öppnare samhälle som accepterar varandras erotiska fantasier, istället för att förlöjliga dem, alternativ avskedar dem som banala.

Och vem vet, kanske är sexiga damunderkläder i klädaffärer det första steget att normalisera kvinnokroppar? Så att vi som samhälle inte får panik när eller om en kvinna visar för mycket bar hud eller rent av solar utan topp. Med andra ord göra kvinnobröst och andra delar av kvinnokroppen socialt acceptabelt, istället för som nu, kvinnobröst på TV finns bara när något ska vara sexigt, eller när det ska utföras en skönhetsoperation.