Visst är det lite speciell stil med snygga arbetskläder

Jag vill göra klart från början att, JA jag tycker såklart att det viktigaste är att arbetskläder fyller sin funktion och håller mig torr och varm och hyfsat skyddad. Men jag måste ju också säga att det gör ju inget om arbetsbyxorna samtidigt är snygga eller hur? När man som jag och många andra egenföretagare är både chef och arbetare samtidigt så tycker i alla fall jag att det känns bra att veta att man ser hyfsat respektabel ut.

Slitstarka, nyskapande, praktiska och snygga arbetskläder

De senaste gångerna jag handlat har jag varit inne på en websida. Det är ju lite spännande att inte kunna pröva kläderna, men hittills har det jag beställt passat riktigt bra, och det som inte passat har varit enkelt att skicka tillbaka och byta. De har snygga arbetskläder   för praktiskt taget alla yrkesgrupper och behov.
Personligen har jag ett par hantverksbyxor som passar perfekt både inom och utomhus. Att de är både bekväma och snygga ser jag bara som ett plus. Just nu väntar jag på ett paket med ett par byxor för mörka eftermiddagar och kvällar. Ett par snygga arbetsbyxor där reflexerna är integrerade i byxan, återigen praktiskt och snyggt.

 Jag ångrar mig inte en sekund

Det har hänt mer än en gång att jag har fått en gliring eller två från polare, kollegor eller konkurrenter för mina snygga arbetskläder, men när de insett att mina byxor är lika bekväma och praktiska som deras, brukar det ta slut. Alla får såklart bära vilka kläder de vill, men för mig, och en hel del andra, så väljer jag snygga arbetskläder när jag kan. Snygga, säkra och funktionella i en salig kombination duger bra för mig.

Kommentarer är stängda.