Arbetskläder ändrade mitt liv

Efter att jag tagit studenten så började jag jobba på kontor. Det var verkligen inte min grej men det var så inte så värst lätt att få jobb på den tiden så man fick liksom ta det man fick. Jag trivdes egentligen helt okej med själva arbetsuppgifterna men att förhålla sig till ett jobb från sju till fyra är inte riktigt min grej. Eller egentligen handlar det inte heller om det, utan snarare att jag har sådan himla beslutsångest över vad jag ska klä på mig på mornarna.

Detta hade jag egentligen inte sett som ett jättestort problem tills dess att jag blev tvungen att sluta på det kontoret och fick ett nytt jobb. När jag jobbade på kontor så gick jag nämligen upp två timmar innan det att jag faktiskt behövde vara på plats på kontoret. Det tar max fem minuter att cykla från mig och resterande tid spenderade jag i garderoben i panik. Jag visste aldrig vad jag skulle ha på mig och det slutade i princip varje dag med att jag lämnade lägenheten i panik och hade ändå på mig det jag minst kände för.

Ingen mer stress

Men så kom den dagen då jag började mitt nya jobb och då fick jag redan första dag Tranemo arbetskläder. Tranemo har en vision om att ingen ska skadas allvarligt i olyckor på arbetet där rätt arbetskläder skulle kunna ha förebyggt olyckan eller åtminstone ha lindrat konsekvenserna av den. Inte nog med att jag faktiskt är trygg på jobbet klädd i rätt kläder som är anpassade efter mitt yrke så kan jag numera ställa klockan en halvtimma innan jag börjar och är ändå på plats tio minuter tidigt.

Som en stor del av Tranemo arbetskläder så jobbar dem med tre ledord. Pålitliga, innovativa och experter. Detta är också en stor del av hur jag känner mig när jag får gå till jobbet utan stress att hitta vad jag ska ha på mig, jag vet att jag kan lita på Tranemo arbetskläder.