MC butik i Göteborg och Halmstad

Snart går jag och min sambo på efterlängtad semester i cirka 5 veckor, vi får se om vi kanske börjar jobba lite tidigare men vi har i alla fall möjligheten att vara ute och resa i 5 veckor med husbilen. Vi hade tänkt att ta en tur ut i Europa det här året när vi har så många veckor men nu såg jag att bensinpriset hade gått upp i Tyskland också så bensinen är inte billigare där än här hemma. Jag hade velat besöka den stora MC butiken som ligger i norra Tyskland men nu får jag nog nöja mig med att åka till MC butik i Göteborg och Halmstad om vi ska stanna hemma i Sverige.

Bra MC butik i Göteborg

En mycket bra MC butik i Göteborg som vi har ganska nära till brukar vi besöka i alla fall minst en gång per säsong. Det händer ju inte så mycket med modet inom MC så det finns inte så jättemycket nytt från månad till månad. Det är ju inte direkt som i modebranschen där det kommer in nya kläder hela tiden. Men man blir ju alltid lite nyfiken på om det kommit in nåt snyggt! Jag letar efter en riktigt snygg skinnjacka, ingen supermodern utan mer i den gamla stilen. Ni som har hängt med ett tag vet nog vad jag menar.

Ny MC butik i Halmstad

Nu är inte själva MC butiken i Halmstad särskilt ny utan det är ju mera vi som personer som inte lyckats med bedriften att ta oss dit än. Trots att vi bara har 10 mil dit så blir det aldrig av, men eftersom både jag och gubben gillar att åka MC och även att kolla MC butiker så tänkte vi ta en tur dit nu på semestern. Nåt ska vi väl ha att göra nu när vi inte ska resa söderut.